Beharangozó: Érkezik a listavezető!

DVSC Dor 04.07

Nem alakult jól a bajnokság hétvégi folytatása számunkra, hiszen szoros mérkőzésen maradtunk alul a Budaörs ellenében, most pedig csupán két nap szünet után ismét pályára lép csapatunk a Merkantil Bank Ligában egy korántsem egyszerűnek ígérkező mérkőzésen, a jelenlegi listavezető Debrecent vendégül látva.

Kevesebb, mint három nap pihenőt kap a tatabányai Grosics Gyula stadion gyepszőnyege, hogy aztán szerda késő délután újra tétmérkőzést játszunk rajta az aktuális első helyezett DVSC ellen. A debreceniek a tavalyi első osztályból való kiesésük óta a második liga favoritjának számítanak, ennek megfelelően 30 játéknap után 4 ponttal vezetik a pontvadászatot, 19 győzelmük mellett, 6 döntetlen és 5 vereség a mérleg, továbbá Dzsudzsák Balázsék szerezték a legtöbb gólt is ezidáig, szám szerint 66-szor találtak be az ellenfelek kapujába. Toldi Gábor és Huszti Szabolcs csapata legutóbb a Soroksárt győzte le, ez volt sorozatban a harmadik győzelmük. 

Ami a mieinket illeti: 8 veretlen mérkőzés – köztük 3 győzelem – után találtunk legyőzőre hétvégén, ezzel a 14. helyről várjuk a holnapi mérkőzést 4 pontra a kieső zónától, a mögöttünk lévő 9 tavaszi találkozón viszont csak 5 alkalommal mattolták Borsos Vilmost, ami bizakodásra adhat okot. A két csapat odavágó mérkőzését ősszel a debreceniek nyerték 3-0-ra, így akad miért visszavágnunk holnap. Sérülés okán Beke, Lencsés, Délczeg, Mészáros és Szabó sem bevehető, Dlusztus eltiltás miatt nem lép majd pályára, Vígh, Lénárth, Szedlár játéka pedig apróbb sérülések miatt szintén kérdéses,  a többi játékosunk Fenyesi László vezetőedző döntésétől függően keretünket alkothatják a sajnos továbbra is zárt kapus összecsapáson.

Dorogi FC - DVSC

Merkantil Bank Liga 31. forduló
Tatabánya, Grosics Gyula Stadion
2021.04.07 – 16:30
Élő közvetítés: Dorogi FC Youtube Live!

Hajrá Dorog!