Bajnok lett fiú U19-es csapatunk!

f86d4d39-0033-4152-ad4e-1245897c5487

Miután az első helyen zárta Jánosi Dániel vezetőedző csapata a regionális bajnokság közép-nyugati csoportjának alapszakaszát, a pontvadászat felsőházában is magabiztosan teljesített és 8 pont előnnyel bajnok lett! Gratulálunk a csapatnak! Alább a korosztály játékosai osztották meg gondolataikat az aranyérem megszerzése után!

"Úgy gondolom, idén beérett a munka,amit belefektettünk az évek során. Elsősorban a csapat volt a legfontosabb az egészben,mivel a bajnokságot csapatként sikerült megnyernünk. Az öltöző hangulata is fenomenális volt egész évben. Mindenhol kisegítettük egymást ,és szerintem ez játszotta a legnagyobb szerepet. Akadtak nehézségek,mert sokan a csapatból a felnőtteknél edzettek már az év elejétől, és így kevesebbet tudtunk együtt gyakorolni, de ezt is sikerült együtt áthidalni. Szerintem a bajnokság messze a legjobb csapata volt a miénk,ez abban is meglátszott,hogy a téli futsalt bajnokságot is megnyertük. Nem utolsó sorban köszönhetjük még ezt, edzőnknek, Jánosi Dánielnek. Itt a végére még szeretném megköszönni,hogy lehetőséget kaptam a felnőtt csapatban edzeni, úgy érzem,helyt tudtam állni,és ezek után is erre törekszem. Jövőre is célom megnyerni a bajnokságot és jó lenne ha be tudnék mutatkozni én is a felnőtt csapatban bajnoki mérkőzésen. Ezért mindet meg is fogok tenni!"
Bredóka Tamás
"A szezon elejétől kezdve keményen dolgozott a csapat aminek a szezon végére meglett a gyümölcse. Nem csak a pályán hanem azon kívül is egy család voltunk, mindenki mindent megtett hogy győztesen hagyjuk el a pályát minden mérkőzésen, persze voltak benne hullámvölgyek amikor nem jött össze semmi de ezt is egy családként kijavítottuk és ennek köszönhető a bajnoki cím. Ezzel a bajnoki címmel méltóképpen tudtuk elbúcsúztatni a kiöregedő játékosainkat akiknek további sok sikert kívánok a pályafutásukba. A szezon második felében lehetőséget kaptam hogy a felnőtt csapattal edzhessél, ami még nagyobb motivációt adott hogy menjek a céljaim felé. Összeségében egy nagyszerű szezont futottunk amire nagyon büszke vagyok és leszek is! Hajrá Dorog!"
Balázs Patrik
"Az elmúlt évben csapatunk, a helyi U19-es korosztály , fantasztikus teljesítményt nyújtott, és megszerezte a bajnoki címet. Az egész szezon során keményen dolgoztunk, és végül megérte az erőfeszítés. A csapatunk minden tagja kiemelkedően játszott, és igazi csapatszellem uralkodott az öltözőben és a pályán egyaránt. Ez a bajnoki cím különösen fontos volt számunkra, hiszen sokan most lépnek át a felnőtt korosztályba. Az edzőink is rengeteget tettek a sikerért, és nélkülük nem sikerült volna elérni ezt az eredményt. A felnőtt csapatba lépés nagy kihívás, de megteszek mindent, hogy itt is a legjobbat tudjam kihozni magamból, Büszke vagyok az U19-es bajnoki címre, örülök hogy egy ilyen összetartó csapat tagja lehettem."
Bokán Bence
"Az előző szezon során nagy sikert értünk el a csapattal, amikor megszereztük az U19-es bajnoki címet. Az egész szezon során összetartó, céltudatos és lelkes csapatként küzdöttünk a pályán. Minden mérkőzésen a maximumot hoztuk ki magunkból, és a végén megérdemelten ünnepelhettük a győzelmet. A bajnoki cím megszerzése nagy motivációt adott a további munkához és a fejlődéshez. A csapatunk minden tagja büszkén viselte a klub színeit és minden mérkőzésen bizonyította, hogy összetartó közösség vagyunk. Örülök, hogy utolsó utánpótlás évemet egy ilyen jó eredménnyel és egy annál is jobb csapat tagjaként zárhattam. A tavaszi szezonban sikerült a felnőtt csapatban kezdőként is szerepet kapnom. Ez óriási motivációval és lelkesedéssel töltött el. Keményen és nagy elszántsággal fogok tovább dolgozni a céljaim elérése érdekében."
Bokán Barnabás
"Szerdán ért végett a 2023/24-es szezonunk Csákváron. Azt gondolom, hogy nagyon jó teljesítményt nyújtottunk a csapattal mind az őszi és mind a tavaszi szezonban. Ennek már az utolsó előtti mérkőzésünkön, melyet Dunakeszi csapata ellen játszottunk, meg is lett az eredménye, mert bebiztosítottuk a bajnoki győzelmünket. Köszönhető szerintem ez az egész éves edzésmunkánknak, rendkívül jó csapatszellemünknek, motiváltságunknak és nem utolsó sorban edzőnk Jánosi Dániel munkájának. A csapatból többen is lehetőséget kaptunk együtt edzeni a felnőtt csapattal, ami reményeim szerint folytatódhat a jövőben is, és bízok abban, hogy inkább előbb, mint utóbb lehetőségem nyílik nekem és jelenlegi csapattársaimak is bemutatkozni dorogi színekben a felnőtt bajnokságban is."
Forgó Dominik