A Lóránt Gyula Emléktornán járt U12-es csapatunk!

unnamed

Szeptember 8-án, a Lóránt Gyula 100 Emlékév programsorozatához kapcsolódóan U12-es korosztály számára szervezett tornát a Kőszegi Lóránt FC. A meghívott csapatok között a mieink is helyet kaptak, amiért ezúttal is szeretnénk köszönetet mondani a szervezőknek!

Már péntek délután útra kelt U12-es csapatunk, a szombati mérkőzések helyszínére Kőszegre, ahol egy kimondottan erős mezőny várta a szombati küzdelmeket. A helyi gimnázium kollégiumába való érkezés után városnézés szerepelt a programunkban, játékosaink és az őket kísérő edzőpáros – Mészáros Áron és Petrovics Bence – ellátogattak a Jurisich várhoz, de vacsora előtt Lóránt Gyula gyerekkori lakhelyét is megtekintették, vacsora előtt pedig tiszteletüket tették az Aranycsapat egykori játékosának sírhelyénél is.

Szombat reggel 10 csapat részvételével kezdődött meg az emléktorna, a rendezvényre kilátogatók a Budafoki LC, a Budapest Honvéd FC, a Haladás VSE, a Komárom VSE, a Mosonmagyaróvári TE, a Nagyvárad AC, a Puskás Akadémia FC, a ZTE FC, a hazai Kőszegi Lóránt FC csapataiért szoríthattak a mieink mellett, a Dorogi FC U12-es keretében pedig Pánczél Dominik, Bozóki Botond, Szászvári Szebasztián, Huszár Ferenc, Kaptás Áron, Wieszt Márton, Simon Nimród, Juhász Zsombor, Juhász Levente, Nagy Levente, Tóth Ákos, Chujácz Bercel, Szolnyik Bercel,  és Fodor Zalán kapott helyett.

Eredmények:

Dorogi FC 0 – 3 Budapest Honvéd FC

Dorogi FC 0 – 1 Budafoki MTE

Dorogi FC 0 – 3 Mosonmagyaróvár TE

Dorogi FC 0 – 2 ZTE FC

Helyosztó mérkőzés a 9. helyért:

Dorogi FC 4 – 0 Nagyvárad AC

"Számunkra egy nagyon hasznos és tanulságos tornán vettünk részt, nagynevű csapatok ellen mérethették meg magukat játékosaink. Az elért eredmények nem tükrözik a valós külonbségeket, hozzáállásban és küzdeni akarásban múltak felül minket ellenfeleink, ezekben a dolgokban kell a legtöbbet fejlődnünk. Szeretnénk megköszönni a kőszegieknek a remek fogadtatást, nagyszerű körülmények között focizhattak gyerekeink, eredményektől függetlenül nagyszerű élményekkel gazdagodtunk."
Petrovics Bence
Dorogi FC U12, vezetőező

A tornán készült fotók az alábbi linken tekinthetőek meg: LINK